NL
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Vakantiewerk bij Huuskes

 
... levert jou veel op!

 

Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste vakantiekrachten. Ben jij minimaal 16 jaar en deze zomerperiode op zoek naar een vakantiebaan? Doe je examens of heb je gewoon veel vrije tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder wat je kan verdienen en lees de omschrijving van de verschillende werkzaamheden.  

 

Paragraph image

Wat ga je verdienen?

Bij Huuskes verdien je altijd flink meer dan het minimumloon. Hieronder zie je wat je per uur verdient*: 

Leeftijd Per uur*
16 jaar € 8,10
17 jaar € 8,94
18 jaar € 9,80
19 jaar € 11,49
20 jaar € 14,88
21 jaar en ouder € 17,43
   
*De verdiensten per uur in deze tabel zijn inclusief vakantiegeld, uitbetaling vakantiedagen en koudetoeslag. Koudetoeslag is niet op alle afdelingen van toepassing. De tabel toont een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Afrondingsverschillen zijn mogelijk.

Wat ga je doen bij ons in de productie?

Als vakantiekracht bij Huuskes kun je worden ingezet voor werkzaamheden op één van onze versafdelingen (locatie Gronausestraat in Enschede). Je zorgt voor het verpakken van maaltijden, verricht ondersteunende werkzaamheden binnen onze keuken, maakt rauwkostsalades op onze afdeling AGF of doet andere productiewerkzaamheden.

  

Werken in de zomer bij Huuskes houdt concreet in dat de werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdiensten waarbij de werktijden voornamelijk liggen in de tijdszone tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Er zijn enkele afdelingen die 's ochtends al iets eerder beginnen. De meeste afdelingen zijn gekoeld en hebben een temperatuur van ongeveer zes graden. Deze zomer kun je bij ons dus gegarandeerd het hoofd koel houden! Natuurlijk ontvang je van ons de juiste werkkleding zodat je lekker aan de slag kunt. 

 

Deze zomer zoekt Huuskes meerdere vakantiekrachten, dit betekent dat je samen met je vrienden kunt werken. Je kunt veel uren maken doordeweeks en in het weekend en er zijn mogelijkheden om hier na de zomer een bijbaan aan over te houden. 

Het verhaal van Thijn

Ontdek de pluspunten van vakantiewerk bij Huuskes

Wil je vakantiewerk doen in de weken dat jij beschikbaar bent of samen met vrienden die droomvakantie bij elkaar verdienen?  

 

Pluspunten van Huuskes

  • Wij zoeken meerdere vakantiekrachten: dit betekent dat je samen met je vrienden in de zomer kunt werken.
  • Je kan bij ons veel uren maken, zowel door de week als op zaterdag.
  • Je ontvangt een aantrekkelijke toeslag van 10% voor de gewerkte uren op zaterdag. Op enkele afdelingen wordt ook 's avonds gewerkt, waarbij je zelfs 40% toeslag krijgt.
  • Heb je extra vrije dagen naast je opleiding of ben je eerder klaar met je examens? In overleg kun je ook eerder starten! 
  • Wij betalen jouw vakantiegeld en vakantiedagen direct elke maand uit.
  • Geen gedoe met uitzendbureaus, maar rechtstreeks bij ons in dienst.