NL
U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

Huuskes Oldenzaal allergenenvrije keuken

Sinds 2017 bereidt Huuskes haar allergenenvrije maaltijden in de speciale allergenenvrije keuken in Oldenzaal. Op deze locatie worden maaltijden en gerechten gemaakt die geschikt zijn voor een glutenvrij, lactosevrij, koemelkeiwit-vrij, kipeiwit-vrij en pinda/notenvrij dieet. Alle maaltijden zijn vriesvers, waardoor ze een lange houdbaarheid hebben. De maaltijdcomponenten (losse gerechten) zijn koelvers.

 

 

 
Pure ingrediënten, pure maaltijden

Bij Huuskes vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan eten. Ook als je een complex dieet hebt. Om die reden bereiden we maaltijden en gerechten vanuit pure grondstoffen en zonder additieven. Bouillons worden bijvoorbeeld niet van halffabricaten gemaakt, maar zelf getrokken van pure grondstoffen. Op deze manier zijn de maaltijden en gerechten niet alleen voor een grote doelgroep geschikt, maar bovenal ook erg smaakvol.

Keuken Oldenzaal
Keuken Oldenzaal
Keuken Oldenzaal
Paragraph image
Veilige, allergenenvrije omgeving

Dat de allergenenvrije keuken zich op een separate locatie bevindt, is een bewuste keuze. Op deze manier minimaliseert Huuskes het risico van kruisbesmetting met allergeen-houdende producten. Dit is op andere locaties van Huuskes, waar bijvoorbeeld wel melk of pinda’s worden gebruikt, niet mogelijk. In de allergenenvrije keuken werken speciaal getrainde koks en gelden strenge regels als het gaat om de inbreng en het gebruik van grondstoffen. Zo kunnen we een hoge mate van veiligheid bieden voor de producten.

Speciaal verpakken

Naast een veilige, allergenenvrije omgeving en grondig getrainde koks wordt ook gewerkt met een speciale verpakking. Deze zogenaamde torusverpakking is zo ontwikkeld dat bij het portioneren van de maaltijd op het bord, het niet nodig is om de maaltijd aan te raken. Zo voorkomen we besmetting van de maaltijd wanneer deze op locatie bij de klant wordt geserveerd.

Speciale verpakking
Speciale verpakking
Speciale verpakking